Film szak

Raindance

Iskola: A Videóklip Mestersége, Fade In Filmírói Mesterkurzus, 99 perces filmiskola, Raindance Rövidfilm Projekt, Filmmaker’s Foundation Certificate, Writing for Low Budget Films, Lo-to-No Budget Filmmaking, GARÁZS VFX KURZUS
OKJ képzés: nem
Képzés típusa: Egyéb
Oktatás helyszíne: Budapest
Képzés időtartama: Változó
E-mail: budapest@raindance.org
Honlap: http://budapest.raindance.org/

"A Raindance intenzív hétvégi és esti kurzusait a filmiparban aktívan résztvevő szakemberek tanítják különböző témakörökben: forgatókönyv írás-, rendezés-, és producer képzés.   Képzéseinken mindenki találni fog számára új és fontos információkat, ötleteket, vagy inspirációt. Várjuk a kezdő filmeseket, az aktív film szakembereket akik más területeken is szeretnének érvényesülni vagy a nemzetközi piac felé szeretnének fordulni, és a lelkes amatőröket akik készülnek betörni a film világában.

A Raindance már régóta Torontóban és New Yorkban is tart rendszeres képzéseket.  2010-ben Budapesten, Brüsszelben és Berlinben is indít képzést.  Tavaly Londonban 3000 diák vett részt a Raindance praktikus, filmgyártási kurzusain. Guy Ritchie (Blöff, Sherlock Holmes), Christopher Nolan (Batman: The Dark Knight), Sacha Baron Cohen (Borat), Charles Steel (Last King of Scotland), és sokan mások mind jártak Raindance kurzusokra!"

http://budapest.raindance.org/