Komment

Üdvözöljük Magyarországon! Az igazság oda át van...

2015. 07. 24. • Szerző: Laszlo83
Üdvözöljük Magyarországon! Az igazság oda át van...

Ahogy belép az országba kérem emelje a lábát jó magasba és húzza be a hasát ne hogy a pengés kerítés meg sértse. Majd ha tovább halad akkor, tekintse meg az üresen álló parkolókat amik valaha nyüzsgő emberek tömeg telítette be. Ha azt kérdi, hogy hová lettek kérem, várjon Hétfő reggelig.

A hirdető táblák, amiket lesz szerencséje meg tekinteni igen beszédesek, lényegében arról szólnak, hogy ez az ország miért nem alkalmas gyakorlatilag semmire. Ha még mindig szeretne itt maradni és tovább haladni csak nyugodtan, de ha kicsit barnább a bőre csak óvatosan. 
Ha véletlenül meg botlik, az csak a magas GDP miatt lehet. Az út szélén álló csoportok, zöld mellényben, nem egy turistacsoport, hanem emberek, akiket nem néznek embernek, hanem problémának. Ha még mindig tovább akar menni, csak hajrá! Hiszen a Mount Everest is már páran meg mászták.  
Szimpatikus, élet erős hajatlan emberek, mély gondolkodással fog majd látni, de ha van, egy kis ideje kérem, álljon meg és igazítsa őket útba, hiszen ön csak egy vendég itt csak jobban ismeri az utakat. Csak ajánlani tudom a legújabb trendet , ami annyiból áll hogy hány barnább bőrű embert tud 1 perc alatt kékre zöldre verni ,ha a személy nő és gyenge akkor azért bonusz pont jár. Ez ma már oly trendi, mint a Selfie bot.
Ha az izgalomtól felhevülve szeretne egy kicsit szusszanni azt meg teheti valamelyik város melletti dobozokba, amikbe lehet tárgyakat, játékokat tárolni, csak romlandó árut nem az ember az nem számít.
Meg ismerkedhet, a rovásírással mihelyt talál olyan embert, aki ismeri ezt az írásformát. Javaslom a már fent említett szimpatikus embereket.
Ha netalántán rosszul lenne ebben a bőség hadjáratban, nyugodtan fordulhat segítségért a repülőtereken sorban álló orvosokhoz, nővérekhez ők tudnak segíteni magának, ha azt látja hogy fáradtak és nyúzottak az csak azért lehet mert a politika ott segít ahol tud azoknak az embereknek akik a gyógyításra tették fel az életüket.
 
Ha beleszeretett az országba amit egyértelműnek gondolok akkor szívesen várjuk az összes munkaügyi hivatal előtt , hisz ott mindig sok boldog és kiegyensúlyozott ember van …..


Szerző:
Laszlo83Követem

« Előző cikk
Következő cikk »
Burned-out: azaz kiégve. De annyira fiatalon?
Burned-out: azaz kiégve. De annyira fiatalon?
Ezt szeretnék kideríteni a szakemberek, miután a kolozsvári orvosi egyetem diákjai kezdik halomra ön-gyilkolászni magukat. ...
Miért lopjátok el az életet?Miért lopjátok el az életet?
Ti e világnak nagyjai, miért loptok el annyi évet és életet? Kérdem én titőletek, kik e világ mentő angyalaiként repdestek.Avagy ...

Legnépszerűbb cikkek »
Panaszlevél a hotelnekPanaszlevél a hotelnek
Köszönöm, hogy ellátogathattam Hotelükbe! Élményekkel teli éjszakámért cserébe fogadják szeretettel építő kritikámat: ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: