Technika/Életmód

Új, titkos taktika a neten! Akár havi 10 000 eurót is kereshetünk?

2011. 12. 30. • Szerző: Nagyfügedi Gergely
Új, titkos taktika a neten! Akár havi 10 000 eurót is kereshetünk?

A minap a Facebok-on egy reklám utat mutatott nekem a gyors meggazdagodáshoz. Az út simának tűnhet, de valójában rögös! Baromi nagy szakadékkal a végén!

Tegnap épp fel szerettem volna tölteni az egyik legjobban sikerült, síelős képemet, ami megörökíti, ahogy elalszom a sífelvonón és heti jegyemet a veszélyes hóbuckáktól távol, libegve használom fel. (1. kép) Ekkor lettem figyelmes egy reklámra, (mármint nem a síliften! A gép előtt, feltöltés közben.) ami gyors és biztos gazdagságot ígér. www.onlinepenzkereses.net

Aki ismeri az írásaimat, tudja, hogy a kétes jelenségekre, csalóka eseményekre igen érzékeny vagyok. Még a hirdetésre való klikkelés előtt felmerült bennem: ha valaki ismeri a gazdagsághoz vezető lépéseket, azokat miért osztaná meg velem? Ráadásul a Facebook-on hirdetni nem olcsó. Megnéztem, miről van szó.
 
A ferences szerzetesek önzetlenségét idéző portál segítőkész utasításai szerint az lesz a legjobb, ha befizetek egy kis pénzt az általa javasolt online kaszinónak, majd alkalmazom a titkos, nyerő rulett-technikát, ami annyira titkos, hogy nem csak a teljes univerzum láthatja a neten, de terjesztője a leglátogatottabb portálokon hirdeti is. Ami persze elmondása szerint nem eredményez számára előnyt. Már hogy eredményezne. Ő már dúsgazdag. Csak segíteni akar. A lap alján Zolika látható, Kistarcsáról, aki megfogadta a tanácsokat és már annyi a pénze, hogy azzal fűt. (De már korábban is azzal fűtött... ilyen gázárak mellett...)
 
Máris fényt derítünk rá, hogy miben áll a rulett-taktika embertelen hibája, de most maradjunk egy kicsit a fenti gondolatnál. Egy barátnőm boldogan újságolta nekem, hogy nyert 100 000 Ft-ot és csak el kell mennie, átvenni. Én ilyenkor, mikor meghallom, hogy valaki „nyert” vagy „ingyen” mehet nyaralni, mindig fel szoktam ajánlani, hogy utána járok a dolognak. Itt is először felhívtam a céget a nyereménnyel kapcsolatban. Kiderült, hogy egy 300 000 forintos vízszűrőt vehet meg ultrabrutálisan kedvező, 200 000 Ft-os áron, HA végighallgat egy másfél órás előadást.  Mivel nem helyeslem, ha a szeretteimet ilyen trükkökkel próbálják meglepni, ezért elég hosszadalmasra és értetlenre vettem a figurát a telefonbeszélgetés során, de erről majd máskor. Vissza a rulett asztalhoz!
 
Jelen esetünkben az ingyenes, megszívlelendő, varázslatos tanács az, hogy:
  1. Utaljunk át némi pénzt a megadott kaszinónak! (Induljunk 300 euróval)
  2. Gazdagodjunk meg! Alkalmazzuk a következő rulett-stratégiát:
 
  1. Tegyünk 1 eurót a pirosra!
  2. Ha piros az eredmény, megnyertük a feltett pénzt! Folytassuk az 1. ponttal!
  3. Ha fekete, tegyünk immár 2 eurót a pirosra! Egyszer úgy is pirosnak kell jönnie és ha mindig duplázzuk a tétet, akkor végül nyerni fogunk! TÉNY!
  4. Ismét fekete? És? Tegyünk 4 eurót a pirosra!
  5. Ismét fekete? Nem baj! Tegyünk 8 eurót a pirosra!
  6. Már megint fekete? Hamarosan pirosnak kell jönnie. Már rendkívül nagy a valószínűsége. Tegyünk 16 eurót a pirosra!
  7. Újra fekete? Ez rendkívül ritka eset. Alig kifejezhető számokban, milyen kicsi a valószínűsége, hogy újra fekete lesz. A pirosnak jönnie kell. Tegyünk 32 eurót a pirosra! (És még több mint 260 Eurónk maradt. Jó párszor lehet még fekete, nem gond. A piros jönni fog. Nem lehet másként!)
  8. Piros! Persze, várható volt. Nyertünk! Kezdjük előlről a folyamatot!
 
Sok matematikai példa veszi sablonként a rulett asztalt. Amit mindig leszögeznek az az, hogy mindig 50-50% az esélye annak, hogy pirosra, vagy feketére gurul a golyó. Rulett taktikákkal foglalkozó portálok úgy fogalmaznak, hogy az asztalnak nincs memóriája, nem jegyzi meg a golyó sem, hogy korábban milyen szinű mezőre gurult. Vagy fekete lesz, vagy piros. Nem változtat ezen semmiféle előző eredmény.
 
Akármilyen tárgyilagosan hangzik is ez a matematikai érv, be kell látnunk a meggazdagodós portál javára, hogy ez nincs így. Tudjuk, hiszen sosem fordult még elő, hogy egy kaszinóban egész nap csak fekete számok jöttek volna ki. Ez a valóság. A honlap jóslata, miszerint, ha egymás után sokszor jön a fekete akkor egyszer óhatatlanul piros mezőre mutat a sors ujja, tagadhatatlanul igaz.
 
De van, amit elfed a bűvős taktika máltai szeretettől olvadozó írója. És ez a hallagtás végzetes, mert bizony minden pénzünk elvesztéséhez vezet.
 
A jótékony tanácsadónk által javasolt kaszinóban valóban 150 EUR bónuszt írnak jóvá, ha befizetünk. 300 euróval ugorhatunk neki a kihívásnak. Bal ablakban pöröghet a kerék, a jobban pedig böngészhetjük leendő gépkocsinkat. De én mondom: már most legyen a közelben némi nyugtató!
 
Már gurul is a golyó. A taktika immár ismert. Tegyünk a pirosra! Ha piros: nyertünk. Folytassuk! Ha fekete, akkor pedig duplázzuk a tétet! Duplázzuk és duplázzuk! A piros jönni fog, én magam is beláttam, mert be kell látnunk, hiszen tény. A golyó nem ragaszkodhat napestig a feketéhez. Végül jön a piros és nyerünk. Végül mindig nyerünk... HÁT NEM!!
 
Nem! És miért? Több oka van. Az első, hogy a kaszinó nem hülye! Kedves békerulettes, tudom, hogy csak jót akartál, még saját pénzedből hirdeted is a bölcs taktikádat, hogy segíts az éhezőkön, de sajnos a szegénységbe visz a szupertaktika. A honlapod ösztönzése csak a kaszinóknak előny, illetve neked lenne az, ha a honlapodon hirdetett 3 kaszinó esetleg jutalékot szolgáltatna neked. Ugye nincs így? A kaszinó érdeke, hogy oda vidd a pénzed, aztán minél kevesebbel térj haza! Istenkém, nem tudtad? Erre a legegyszerűbb eszköz a tétek maximalis értékének meghatározása. Bizony! Nem tehetsz színre többet, mint 200 $. Ajaj! A legmagasabb tétet alkalmazó kaszinó, amit találtam 500 euróig enged tenni. (Színre.) Óhhh, de kellemetlen!
 
Nézzük a magasabb limithatárt. 500 EUR. Ez azért végtelenül kínos a Gandi bőkezűségével világgákürtölt taktikára nézve, mert az a tét duplázásán alapszik. 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256. Vége, 500 EUR fölé nem mehetünk. A példánknál maradva, ha 10-szer egymás után fekete jön: végünk. Bár a honlap, alamuszi módon megpróbálja elhitetni velünk, hogy egymást követő hat, hét fekete után hegyeket megmozgató valószínűsége van, hogy jön a pirosunk... csalódni fogunk. Mert a duplázós taktikával mindig csak 1 nyomorult eurót lehet ám nyerni. Ha bejön! Akár harmadikra jön a piros, akár hetedikre, a nyereményünk mindig csak 1 EUR. Legördül hatvanszor, százszor a golyó, és még mindig csak 20-30 EUR, a bevételünk, ha SZERENCSÉNK VAN és nem bukunk el mindent már az elején. A kedvezőtlen sorozat ugyanis jönni fog. Az elején, a közepén vagy később. És mindent bukunk. Meg lehet nézni a kaszinókat, van ahol 39-szer jön egymás után ugyanaz a szín. 39-szer!!! Már 10-nél elvesztünk, ha a másik színre tettünk. A 10. fordulóra már nem tudunk duplázni a tét limitálása miatt. Oda a pénzünk, és az időnk is.
 
Próbaként játszottam több kört is játékpénzzel a kaszinó honlapján. Egyszer egymás után 12-szer jött a rossz szín. Minden pénzemet elbuktam volna. Az érdekesség kedvéért újra belevágtam. De már az elején gondban voltam: a sok piros után, a pénzt duplázva pakoltam és amilyen szeretettel vártam a feketét, olyan gyilkos ridegséggel koccant a csontfehér golyó egy újabb vérvörös számon… tizedszerre.
 
És végül a folytatás csak hab a tortán: ott a nullás szám. Ha rágördül a golyó veszítettünk. Az esély rá? Oh, csekély, csak száz az egyhez. Jól nézzétek meg a csatolt képet. Ilyen is van. Ez rulett! (A következő számok jöttek le: 0, 21, 0, 11, 18, 0, 0, 8, 31, 0 )
 
A szerencsejáték nem bűn. És azt állítani, hogy a fenti taktika gazdaggá tesz?

 


Szerző:
Nagyfügedi Gergely
Budapest
Férfi
1983
Követem
Feketén Aztán Fehéren
Mentsük meg a süniket!
Momentán Társulat – Ketten
Momentán Társulat – Felnőtt mini. Ilyet még nem láttunk
Emlékszel a kaland, játék, kockázat könyvecskékre? Itt a vérben tocsogó, felnőtt verzió!
Tapi-nyuszit életveszély fenyegeti: én! Állítsatok meg!
Mystery Gang koncert az Orfeumban
Tűz Északról
Lánybúcsú (filmajánló) - Korlátolt és közepesen közönséges
Blackbird (Szkéné Színház) – Pedofil vagy áldozat?
Nyílt levél az örményeknek
Államérdekből - Hány politikus megy moziba, ha a korrupció a téma?
Még össze sem forrtak a csontok, máris újra törtek - HCW Megszállás
A Magyar Pankráció forradalma – itt igazi vér folyt
Kullancs eltávolítása - Veszélyes hazugság terjed a neten!
Senki sem tökéletes, avagy nincs, aki hűvösen szereti
Vállapos sportolók – Egy film az élsportoló katonáinkról
Új Robin Hood a színpadon. Még a gázárakat is simán lenyomja!
Rémisztetették már halálra? És tízszer egymás után? Horrorszínház Budapest
Versenyben a magyar artisták – Jön a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál
Új, titkos taktika a neten! Akár havi 10 000 eurót is kereshetünk?
Miért nem ufó-kutatókat rabolnak a földönkívüliek?
„Felháborító! Felfértem a buszra, sőt le is tudtam ülni.” – A BKV válaszolt.
Tegnap még állt
Nem válogattál be? – Nyílt levél Brad Pittnek
Fenmo – Többezer éves tradíció a Nagycirkuszban
Falatka - cápatámadás áldozat
Reklamációm akkora baromság volt, hogy azt már jutalmazták!
Panaszlevél a hotelnek

« Előző cikk
Következő cikk »
A futás örömeA futás öröme
A sportnak és a napi testedzésnek bele kellene férni a mindennapjainkba, akár séta formájában is.Ahhoz, hogy egészséges ...
Szingli vagy nem szingli, ez itt a kérdésSzingli vagy nem szingli, ez itt a kérdés
Az utóbbi időben sokat agyaltam azon, mi a jobb: magányos tengődni egy párkapcsolatban, de azt mondani igen, nekem van pasim, ...

Legnépszerűbb cikkek »
Kis írógép történelemKis írógép történelem
Manapság a számítógép szinte teljesen kiszorította, de a mai napig vannak hívei és főleg gyűjtői. Az írógép sok változáson ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: