Journality Éves Klubtagság és EDC Kedvezménykártya

Bruttó ár: 9900 Ft.
Nagyítás Nagyítás
Cikkszám: journ1eves
Típus: 1 év

Leírás:

Journality éves klubtagság:

Milyen előnyökkel jár?

- Egy évig felhasználható EDC logós kedvezménykártya
- Hozzá tartozó Journality.hu nyakpánttal
- 10% kedvezmény a webshopból

INGYENES KISZÁLLÍTÁS POSTAI AJÁNLOTT KÜLDEMÉNYKÉNT!

A rendezvénykártya legyártásához szükség van egy igazolványképre, ezért a gyorsabb teljesítés érdekében kérjük azt a befizetéssel egyidőben küldjed el a rendeles@journality.hu címre.

A tagdíjat fizetheted postai csekkes befizetéssel. Ha beérkezett a befizetésed, rövid időn belül küldjük saját arcképes, Journality-s igazolványodat. A befizetés beérkezésétől kezdve számít az egy éves tagság.

Lehetőség van átutalásos fizetésre is, erre vonatkozó igényedet írd be a megjegyzés rovatba. Ebben az esetben meggyorsul a folyamat.

Az igazolvány reprezentatív jellegű, nem hivatalos okmány! A kártya tulajdonosa nem válik a Journality Kft. munkatársává, ezért a cég képviseletében semmilyen formában nem járhat el. Sajtóeseményeken való felhasználáshoz előzetes írásbeli hozzájárulás szükséges! A kártya funkciója a közösséghez tartozást, és a kedvezmények igénybevételét szolgálja.

FONTOS! Csak regisztrált felhasználók rendelhetnek kártyát.

Az EDC kártyáról:
A Journality tagoknak a kártyákat készítő Euro Discount Club tagjaként számtalan fantasztikus kedvezményt vehetsz igénybe!  Ezeken a linkeken megtalálhatod, hogy hol, milyen kedvezményekre vagy jogosult, országszerte több mint 1000 helyen, amit csak a kártya felmutatásával vehetsz igénybe:

Országos térkép az elfogadóhelyekről

Kereső, mellyel könnyen válogathatsz az elfogadóhelyek közül

Kiemelt elfogadóhelyek:

    

  

További kiemelt elfogadóhelyek...