Médiaajánlat

Szerezz új vásárlókat, bővítsd vevőköröd - kockázat nélkül!

Szeretnéd szolgáltatásaid, termékeid népszerűsíteni egy nagy látogatottságú oldalon, anélkül, hogy akár egy forintot is elköltenél marketingre? Indítsd el nálunk saját projektedet!

Mik azok a Journality Projektek?
Céged szolgáltatását, vagy egy termékét ajánlod fel közösségi újságíró oldalunk regisztrált tagjainak, amihez a te segítségeddel megkeressük a megfelelő írót, aki végül ajánlót/kritikát/beszámolót/tesztet ír a felajánlásodról.

Mennyibe kerül hogy cégünk megjelenjen a Journality.hu-n?
Szolgáltatásunk teljesen ingyenes. Mindössze egy felajánlást kell tenned, ami lehet szolgáltatás vagy termék is, amivel szeretnél megjelenni az oldalon.

Miért éri meg felajánlást tenni?
Mert nincsenek rejtett költségek, mi a felajánlásért cserébe garantáljuk, hogy a weboldalon, a kapcsolódó Facebook oldalakon, belső körlevélben és hírlevélben több ezer emberhez juttatjuk el ajánlatod.
És az elkészült cikk is az ismertségedet növeli.

Az oldaladra mutató linkeket úgy alakítjuk ki, hogy minél értékesebb legyen az oldaladnak keresőoptimalizálás szempontból is!

Ki határozza meg a projekt feltételeit?
A projekteket szorosan együttműködve, az eddigi tapasztalatok függvényében dolgozzuk ki. Az írók szabad véleményalkotási joga nem csorbulhat, ha nem tetszik a kritika, legfeljebb nem tesszük közzé.

Várhatóan kik jelentkeznek majd a projektemre?
Bloggerek, kezdő újságírók, vagy a témában jártas és érdekelt fanok. Olvasóink és íróink nagy része értelmiségi.

Akik már minket választottak:Lépj velünk kapcsolatba: foszerk@journality.hu

 

 

 

Hívjon minket!