Öt év házasság után Ben még mindig őrülten szerelmes. Egészen addig a pillanatig, amikor egy fogadáson, több száz ember jelenlétében tanúja lesz, ahogy felesége a főnökével kamatyol. A férfi totálisan kiábrándul mindenből, ami valaha is a házassághoz kötötte. A nagy depizés közepette bukkan fel régi haverja, a szintén elvált Patric, aki meghívja magához Bent, hogy lógjanak együtt, mint a régi szép időkben.

Ben végül beköltözik haverja trendi villájába. A pároshoz hamarosan újabb elvált tagok csatlakoznak, akik egy kis megértésre, és sok-sok alkoholra vágynak. Az egyre több egyedülálló ismerős láttán Patric egy szuper ötlettel áll elő, és megalapítja az Elváltak klubját, ahol egymást követik a vad bulik: folyik a pezsgő, dübörög a zene, bugyorog a jacuzzi.  Itt végre az exek kiélhetik a szingliséggel járó szabadságot. Nincsenek tabuk, és mindenki levetkőzheti a gátlásait. Mottójuk: ha nincs párod, nem lesz baj. Ám amikor Ben találkozik Marionnal, a dolgok kezdenek egyre bonyolódni….

Az Elváltak klubja egy fergeteges vígjáték, ami egy véget nem érő hatalmas bulizásra invitálja a nézőket. A kikapcsolódás, a kirobbanó nevetés, a gondokat-magunk-mögött-hagyó szórakozás garantált.

 

Eredeti cím: Divorce Club

Műfaj: vígjáték

Bemutató dátum: 2020. november 19.

Előzetes-korhatár: 12 éven aluliak számára nem ajánlott

Hossz: 108 perc

Szinkronizált

Rendezte: Michaël Youn

Forgatókönyv: Matt Aleander, Aleandre Coquelle, Julien David, Cyrille Drou, David Gilcreast, Marie-Pierre Huster, Matthieu Le Naour, Michaël Youn, Claude Zidi Jr.

Operatőr: Stéphane Le Parc

Zene: Oliver Dax, Dominique Gauriaud, Charles Olins

Szereplők: Arnaud Ducret, François -Xavier Demaison, Audrey Fleurot,

Caroline Anglade, Youssef Hajdi, Grégoire Bonnet

Előzetes: