Az Országos Mentőszolgálat munkatársai a jelenlegi egészségügyi helyzetben nap mint nap kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. Azért, hogy a mentődolgozók  a szabadnapjukon is maximális biztonságban legyenek, a Cleanme.Life 5000 db kézfertőtlenítővel ajándékozta meg őket.

„Cégünk életében mindig kiemelkedő szerepet szántunk a jótékony szolgálatnak, és ez a szemlélet az utóbbi időszakban még inkább előtérbe került. A Cleanme.life termékcsalád éppen a jelenlegi egészségügyi helyzetre reflektálva született meg, hogy az újfajta higiéniás normák és szabályok által létrejött igényeket maximálisan kielégítsük. Most a jelenleg legmodernebb és leghatékonyabb kézfertőtlenítő szerből 5000 darabot adományozunk az Országos Mentőszolgálatnak, amelyet a szolgálatot teljesítő munkatársak között osztanak szét” – mondja Márkus Zsolt, a Cleanme.Life tulajdonos, ügyvezető igazgatója.

A Cleanme.life kézfertőtlenítői nem tartalmaznak káros kémiai vegyületeket, ami irritálhatja, kiszáríthatja a bőrt és allergiás reakciókat válthat ki. 70%-os alkoholtartalma kiválóan fertőtlenít, magas glicerin tartalma pedig kézkímélő hatást ér el.  A fertőtlenítő azért is rendkívül praktikus, mert éppen annyi gélt juttat a bőrfelületre, amennyi szükséges a védelemhez, se többet se kevesebbet. Az egyedülálló adagolója révén a kézfertőtlenítő kizárólag a bőrrel érintkezik, semmilyen szennyeződés nem kerül a kupakra, ami még tovább növeli hatékonyságát. A termékcsalád mikrobiológiailag tesztelt, hatósági tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Az Országos Mentőszolgálat hazánkban egyedülálló módon egységes szervezetként működik, aminek számos előnye van az életmentésben. Az országszerte szolgálatot teljesítő 8500 bajtársunk a koronavírus járvány idején is példamutatóan ellátja feladatát. Az elmúlt időszakban sok támogatás, segítség érkezett a Mentőszolgálathoz, a mostani is egy értékes figyelmesség a dolgozóink felé.  Az OMSZ-nál természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy senki se kapja el a koronavírus-fertőzést, de fontos, hogy a dolgozók a munkaidőt követően is betartsák a higiéniai előírásokat, a kézfertőtlenítő a szolgálat teljesítését követően a tömegközlekedési eszközökön is védheti őket. Nem csak az anyagi és tárgyi segítségek, de minden apró figyelmesség sokat jelent számunkra, akár egy integetés az ablakból, egy köszönöm, ezek fontos erkölcsi elismerések, emberi gesztusok” – köszöni meg a támogatást Győrfi Pál a Mentőszolgálat nevében.

Fotó: Szécsi István

Forrás: Just Creative