Mostanában adta ki (nyilatkozatban) a Fehér Ház, hogy eddig, befektetett pénzóriások ellenére sem sikerült kapcsolatba lépnünk idegen lényekkel, illetve nekik mivelünk. Utóbbi olyan lehet, mintha egy minél egyenesebb nyálcsík meghúzására koncentráló éti csigát mi emberek, arra próbálnánk rávenni, hogy: 1. keressen ránk valamelyik közösségi portálon, 2. jelöljön be minket, 3. ott ossza meg gondolatait a világról, 4. lássa be, hogy léte primitív és piszok gyorsan kezdje el a fejlődést!

Elképzelhető, tehát, hogy az idegenek bár már próbáltak értekezni velünk, veletek is, kedves olvasók; de mikor egyedi kommunikációs eszközükkel erre kísérletet tettek, akkor ti mindezt ignorálva, továbbra is ugyanolyan, emberektől megszokott, univerzum szinten letompult egyszerűséggel szürcsöltétek tovább a kólát a Mekiben.

Fontos megjegyeznem, hogy ez a Fehér Ház véleménye. (Ha nem is szó szerint.) Ugyanakkor valahol én is azt érzem, hogy egyelőre földönkívüliekkel még semmiféle közös teázás nem történt és a mindazokat a jeleket is távolságtartással kezelem, melyeket sokan idegen civilizációk üzeneteinek tudnak be.

Egyes kutatók évtizedek óta, ilyen jelenségeket vizsgálnak. Helyes ilyenkor tehát a megfelelő emberhez fordulni. Aranyi László, a Szentesi Találkozás az Ismeretlennel Klub vezetője, a Magyar Ufókutatók Világszövetségének tagja, igazi guru a témában. Portálján rendkívüli mennyiségű kutatási anyag és okfejtés található. Ezeket átolvastam, majd őt kérdeztem.

Megítélése szerint csak minden 10. gabonakör hamisítvány. Mi indokolja, hogy azt gondoljuk, hogy a 10-ből kilencet nem emberek, hanem idegen lények tapostak le?

A gabonakörök nem „taposás” révén keletkeznek, legfeljebb a tréfás (vagy felbérelt!) hamisítók részéről… A valódi (tehát NEM a „tréfás” és/vagy felbérelt emberek által létrehozottak) keletkezése ismeretlen, fizikai tulajdonságaik rendkívüliek. Annak felvetése, hogy idegen lények „taposták” volna őket, nem komoly.

Ha az idegen lények üzenni szeretnének, miért nem küldenek valamelyik UFO kutató szervezetnek digitális tartalmat? Egy intelligens életforma tényleg csak több hektárnyi termény ledöngölése árán tud üzenni?

Megtették. Lásd pl. Ummita levelek. A gabonakörök nem „döngölések”, és még csak nem is „idegenek üzenetei”. Pláne, hogy csak felülről láthatók a maguk teljes pontosságában, több száz, több ezer évvel ezelőtt pedig nem igazán éltek emberek, akik „madártávlatból” megfigyelhették volna őket. (Korábban igen…)

1992-ben Székesfehérváron hatalmas gabonakört találtak. A helyi gimnazisták beismerték, hogy ők taposták le a terményt. Ön ennek ellenére is fenntartja, hogy az ufók voltak. Miért?

A helyi gimnazisták hazudtak. Az MTA és Friderikusz Sándor bérelte fel őket – Az Ufószövetség nyomozása alapján legalábbis ez derült ki. Egyébként, senki sem képes 7 cm széles sávban 35 méteres kört „kitaposni” milliméter pontossággal.

Esetenként sor kerül személyes kapcsolatfelvételre is? Kutatása során bemutat egy tiszántúli, idős özvegyasszonyt, akit állítása szerint nem csak rendszeresen látogattak az idegenek, de víz alatti és marsi bázisukat is bemutatták neki. A kérdésem: miért a tiszántúli özvegyasszonynak igyekeznek bemutatni a marsbázist, miért nem Önnek, vagy más ufó-szakértőnek, aki nyilvánvalóan megfelelő tudással felvértezve fogadná a látottakat?

Nagyon sok ember esik át „találkozáson”. Legalább a lakosság 10%-a. Nem mindenkivel történnek ilyen léptékű események, és nem is mindenki képes visszaemlékezni rájuk. Vagy csak évekkel-évtizedekkel később. Bárki megtalálhatja az igazságot, ha keresi. Hiszen tudjuk: „Keressetek és találtok!”

A hölgy a látogatások után megerősödött. „Volt hogy egymaga átrendezte a tölgyfából készült szekrénysorát, vagy felásta a kertet – januárban.” Két kérdésem van: minek tudható be ez az erő és minek ásta fel tél közepén a kertet?

A találkozásokat követően olyan mértékben „feltöltődött”, amit úgy érezte „le kell vezetnie”. Mindenki érezte már magát úgy, hogy egy adott pillanatban bármilyen erőfeszítést végre tudna hajtani. Ez sem más, csupán konkrét eseménysorhoz köthető.

Földönkívüli fajokról szóló fordításában az idegeneknek legalább húsz fajárol olvashatunk. Mint kiderül a „gyíkemberek” erősen befolyásolják a médiát. Miben nyilvánul ez meg?

„Fordításról” van szó. Ebben az esetben azonban a fordított anyag tartalmával nem értek egyet, nem látom bizonyítottnak a benne foglaltakat.

A cikk szerint a Procyonbéli idegen lények céljainak egyike az UFO titkolózás felfedése. Az igazság nyilvánosságra hozása. Egy ilyen, rendkívül fejlett civilizációnak nyilván hatékony tárháza lehet, mégsem sikerül felfedniük sem magukat sem más lények kilétét. Miért?

Semmiféle „titkolódzás” nem létezik ufó-ügyben, aki válaszokat szeretne, keresse meg azokat. Van rá lehetőség, ha tényleg akarja az illető. Tízezer évek óta látogatják idegenek folyamatosan a Földet, sőt, talán mi is „idegenek” vagyunk. Ez már kellően hosszú idejű „felfedés”, hogy aki akarja észrevegye, nem igaz?

A tanulmány szerint a Procyonbéli lények igyekeznek megtanítani minket a földönkívüli elnyomás elleni védekezésre. Jelenleg az emberiség még saját élelmezését, illetve energia ellátását sem tudja tökéletesen megoldani. Hogyan tudnánk megvédeni magunkat egy másik bolygóról érkező, szuperintelligens űrhadsereg ellen? Milyen hasznos tippeket adhatnak a Procynbéliek?

Egészen másfajta elnyomást látok. Elsősorban hazug bankárok és politikusok részéről. Gondolom inkább azzal kellene foglalkozni, hogy ezt hogyan tehetik meg büntetlenül.
Egyébként temérdek energia áll rendelkezésünkre. Pl. hideg fúzió. Senki nem fenyegeti a Földet „kívülről” elpusztítással. Ostoba katonák és politikusok annál inkább, de ők nagyon is „földiek”…

Az „Anunnakik” és a „Drakoniddák” egymással versengenek a Föld uralmáért? Mikor járunk jobban, ha az Anunnakik igáznak le minket, vagy ha a Drakoniddák?

A saját „választott” vezetőink irtanak minket módszeresen. Mi pedig hagyjuk és
újraválasztjuk őket… Idegenek nem avatkozhatnak be. Tiltják a kozmikus törvények.

Tehát nem igáznak le minket az űrlények?

Egyéni döntés, mi lesz a végünk. Én az alábbiakat szeretném:
Ha azt akarod magyar, hogy legyen jövőd, és ne csak múltad, akkor „Hass, alkoss, gyarapíts, s a Haza fényre derül”. Kölcsey szavai ma is igazak. A dolog ennyire egyszerű. És mikor kell mindezt elkezdeni? Még ma, mert holnap már késő lesz…. Nincs mellébeszélés. A felelősség elsősorban egyéni és csak AZUTÁN közös.

Köszönöm az idejét!