Nagy meglepetéssel készül a POKET a féléves kihagyás után ismét iskolába induló fiatalok tanévkezdésére: augusztus 25-től közkívánatra elérhetők a Csíkos, Pöttyös és Kockás füzetek is az automatákban!

A rendszeresen bővülő regények kínálatán túl mostantól elérhetők a POKET automatákban a Csíkos, Pöttyös és Kockás füzetek, amelyek Lina és Panni youtuberek ajánlásával jelennek meg. „Egész iskolás koromban vágytam egy zsebrevágható iskolatáskára, hogy az utazásaimat ne nyűgként éljem meg, hanem könnyű háttal tudjam figyelni a világot, az embereket. Örülök, hogy ezt az életérzést most elhozhatjuk az iskolakezdőknek a POKET színes és elnyűhetetlen füzeteivel” – mondja Vecsei H Miklós, a POKET ötletgazdája.

„A tanév fontos kelléke volt nekünk mindig is egy jegyzetfüzet, ami segített átlátni a teendőinket és terveinket. Mert egy jól működő rendszerre az élet minden területén szükség van, főleg, ha az időbeosztásról van szó” – teszi hozzá Lina és Panni.

Az új megjelenéseken túl további izgalmas bejelentésekkel köszönti az őszi-téli szezont a POKET. A vidéki közönség nagy örömére augusztus 18-án felavatták a debreceni automatát, 24-én pedig a pécsit is, amelyek közösségi finanszírozásból jöhettek létre. Október 28-án a MOM Kulturális Központban megrendezésre kerül az áprilisban elmaradt születésnapi koncert, ahol többek között Presser Gábor, Beck Zoltán, Grecsó Krisztián, Kollár-Klemencz László, Szabó Balázs, a Carson Coma és Wunderlich József is fellépnek. December 8-án pedig ismét megrendezik a POKET karácsonyt, amelyre a tavalyi évhez hasonlóan izgalmas programokkal készülnek a szervezők.