Zenéjét Fényes Szabolcs szerezte, a mű dalszövegeit G. Dénes György hagyta ránk, így biztosítja számunkra a múltból ez a dramaturg ‘triangulum’ a kellemes zenei és esztétikai élményt a február 22-én 19 órakor tartandó előadásra a Pólus Filmszínház nézőterén.

A Görbe János színkör eleveníti meg a cselekményt Kovács Béláné rendezése alatt. A történet ismerős lehet sokak életében, bár az anyós szerepét egy idős úr veszi át, aki úgy gondolja nincs szüksége a megszokott nyugdíjas szabadidős elfoglaltságokra, ezért családját koordinálná, főként veje gyárának vezetését analizálja a keresztrejtvény fejtés helyett. Talán egy golf klub tagság segíthetne a családnak mentesülni a papa jóakarata alól, de kinek jut ilyesmi eszébe? Sajnos senkinek a családtagok közül, nagy örömünkre. Így egyre komplikáltabb és kényesebb lesz az ügy, ami számunkra érdekes és komikus szituációkat szül. De vajon mi a megoldás, ami mindenki számára elfogadható?

Aki szeretné megalapozni hétvégi jókedvét egy mulatságos, péntek esti színdarabbal, szeretettel várják a Pólus Filmszínház nézőterén.