Idén ugyan kicsit más köntösben, de ugyanolyan lendülettel, ínyenc kürtőskalács különlegességekkel és szórakoztató programokkal vár mindenkit a Kürtőskalács Fesztivál helyett életre kelt Édes Mackó Kürtőskalács Hétvége az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában október 9-11. között. Ez a 8. kürtőskalács ünnep, ezért 8 meglepetéssel is készül a Vitéz Kürtős csapata.

„Mivel idén rendeztük volna meg a 8. Kürtőskalács Fesztivált, ezért arra gondoltunk, hogy az Édes Mackó Kürtőskalács Hétvégén 8 meglepetéssel kedveskedünk a látogatóknak az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában. Kitelepül a Vitéz Kürtős Ízbomba standja, ahol a különleges ízű kürtőskalácsok kedvelői élvezhetik a málnás, epres, citrusos, csokicseppes, pörkölt mogyorós, chilis-csokis, cappuccino-s és egy vadonatúj ízesítésű kürtőskalácsot, amit csak pénteken leplezünk le. A második meglepetés, hogy az Édes Mackó kínálatában fesztivál körülmények között is bemutatkoznak az új, népszerű kürtőskalács desszertek, a Kürtős Szelet és a Mese Habbal őszi verziója” – avat be a hétvége programjaiba András Tünde, a Kürtőskalács Fesztivál rendezvényigazgatója.

Október 9-11. között visszatér a közkedvelt „Csináld magad!” sátor is, ahol a vállalkozó szellemű vendégek saját maguk készíthetik el kedvenc kürtőskalácsaikat, sőt a járványhelyzet után először nyit ki a Műemlék Körhinta, ahol gyerekek és felnőttek egyaránt kikapcsolódhatnak az ínyencségek falatozása közben.

„A meglepetések sora ezzel még mindig nem ért véget, ugyanis minden vásárlás mellé ajándék házi csokit adunk, és természetesen a hagyományokhoz hűen idén is visszatér az „Arany Péntek” akció, amelynek keretében pénteken, a fesztivál nyitónapján egy termékünket féláron kóstolhatják meg a kürtőskalács rajongók. A vírushelyzetet követően először, csak erre a hétvégére megnyílik az Édes Mackó mesés, belső terasza, és zenei élményekben sem lesz hiány, ugyanis mindhárom nap élő zene, vasárnap pedig Harlekin Akusztik koncert szórakoztatja majd a közönséget” – teszi hozzá Bálint Gáspár, a Vitéz Kürtős ügyvezető igazgatója.

Igazi indián nyárral, ízekben gazdag kürtőskalácsokkal és zenei élményekkel vár mindenkit az Édes Mackó Kürtőskalács Hétvége október 9-11. között az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában!

Várunk szeretettel!