A RaM Colosseum új produkciója, a Van aki forrón szereti zenés paródiája már a színpadon.

Aki kedveli a gengszterkorszakot, a könnyű, fiatalságot idéző zenét és a néha már abszurd humort, annak forrón ajánlom a RaM Colosseum legújabb esti élményét, a “Senki sem tökéletest” „Senki sem tökéletes”-t. Ez a darab minden mozzanatában kikarikírozza a macsó hősökkel, szexi, könnyűvérű nőkkel teli, megszokott gengszetertörténeteket. Az előadás elején még egy kicsit szokatlan látvány az alkoholtilalom idején hideg tejet szürcsölő maffia látványa, de aztán, nem csak hogy felvesszük a történet görbetükörszerű hangulátát, de már-már elvárjuk a morbid csattanókat.

Maga a történet eleve extrém. Az alvilág krémje az illegális alkohol örömét élvezve mulat a „Nagymama temetése” nevű rendezvényen, mikor a rendőrfőnök, Barbinek Péter (Jászai Díjas) megjelenik és lebuktatja a bandát. A gengszterek vezére, Specc (Tarján Péter), a legkevésbé sem örül ennek, ezért mikor kideríti, hogyFoghegy Csárli (Blazsovszky Ákos) tálalt ki… lelöveti. De Csárli halála ebben a darabban minden, csak nem megszokott. Még az est elején meglepő lehet, hogy a szitává lőtt besúgó felkel a padlóról és énekelni kezd a magányról és a csalódásról, de ez az élmény olyan gyakorivá válik, hogy később teljesen természetesnek tekintjük.

A továbbiakban két zenész (Józsa Imre és Háda János) életét követhetjük nyomon, akik a fenti gyilkosság szemtanúi, ezért menekülni kényszerülnek. Mivel az alvilág folyamatosan a nyomukban jár, ezért arra vetemednek, hogy nőnek öltözve, feminín muzsikusként élve várják meg, míg lecsillapodnak a kedélyek. Persze ez a kettősség rendkívüli nehézségeket gördít a két kalandor elé. A női nem iránt igen élénk érdeklődést mutató két muzsikus nem engedhet a csábításnak még akkor sem, mikor az éjszaka közepén félmeztelen lányok kezdenek hancúrozni az ágyukon. Nem könnyű ez, de mikor emlékeztetik egymást rá, hogy a lebukás az életükbe kerül, mindig kijózanodnak, igaz, csak rövid időre.

A két férfi ugyanis, aki sem az alkoholt, sem a szerencsejátékot nem vetik meg, valahogy nem hajlandók nyugton maradni. Álruháikat zseniálisan váltogatva igyekeznek a táncoslányok intim titkait kifürkészni, hogy aztán férfiként meghódíthassák őket. Ugyanakkor női ruhában pedig gazdag milliomosok gyémántajándékaira vadásznak.
Főleg a legszebb gitáros hölgy, Virág (Kökényessy Ági) éneke és kecses mozgása zavarja össze őket. Ez által igencsak összekuszálódnak a szálak, főleg mikor Specc, a gengsztervezér a két nő, akarom mondani két férfi nyomára akad, pont mikor kezd lehullni a lepel róluk.

De mibe torkollik ez az egész bolondos, dalos összevisszaság? Kénytelen lesz a két csaló felfedni kilétét? Rájuk zúdul a kifürkészett táncoslányok haragja, vagy a maffia teszi hidegre a két izgága muzsikust? Akárhogy is alakul a vég, a néző számára garantált a szórakozás.

Jegyrendelés: www.ramcolosseum.hu